Sportvasárnap

Sportvasárnap

Vasárnap délutáni sportműsor interjúkkal, riportokkal, beszámolókkal, a régióban történt sportesemények legfrissebb eredményeivel.

Műsorvezető: Ács Tibor

Sport - Huszár Erika bronzérmes!!!

Huszár Erika bronzérmet szerzett 500 méteren a németországi Drezdában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati versenynapján.
A magyar versenyző 44.088 másodperc alatt teljesítette a távot, míg a pénteken 1500 méteren is győztes olasz Arianna Fontana 43.877 mp-cel nyert. Az ezüstérmes cseh Katerina Novotna 43.945 mp alatt ért célba.
"Ezen a távon mindenképpen Erikától vártuk a legjobb eredményt, ezért elégedettek vagyunk a harmadik hellyel" - mondta az MTI-nek Darázs István, a csapat vezetője. "Minden versenyzőn látszik, hogy a fejében már a februári olimpia jár, többen erőteljesen tartalékolnak, pedig nagyon jó minőségű jégen korcsolyáznak. Az időeredmények is jóval elmaradnak a tavalyiaktól, s meglehetősen nagy a feszültség, a női döntő például csak negyedszerre tudott rendesen elrajtolni."

Sport - Nemzeti Amatőr Jégkorong Bajnokság

Vasárnap ismét a jégpályára várják a szurkolókat a berényi hokisok!

Jászberényi HC – Szigeti Bikák

2010. január 24. (vasárnap) 20:00

Helyszín: Jászberény, Jégpálya

Nézd meg a Jászberényi HC honlapját ITT!

Sport - Sakkverseny gyerekeknek

A Jászberényi Sakk Kör és a Nagyboldogasszony Kéttannyelvű Katolikus Ált. Iskola, január 22 - én, pénteken rendezi meg az iskola ebédlőjében a Jászberényi Ifjúsági Sakkbajnokságot, lehetőséget adva ezzel a város gyermek sakkozóinak a versenyzésre.

Ács Tibor sportszerkesztőnk Sinka Istvánt, az egyesület elnökét kérdezte:

Sport - Jégkorong Kupa Berényben

Berényi győzelem!

A boxban KO-nak neveznék, jégkorongban nem tudjuk, létezik-e rá szakkifejezés. A lényeg, vasárnap 12 órától a jászberényi hokisok a pécsieket fogadták, és 9-0 arányban nyerték a mérkőzést! Gratulálunk!

Nézd meg a Jászberényi HC honlapját!

További képek balusk8 galériájában!

Sport - Jégkorong Kupa Berényben

Bajnoki jégkorongmérkőzésre várják az érdeklődőket a berényi jégpályán vasárnap 12 órakor! A jászberényi csapat a pécsiek hokisait fogadja a Nemzeti Amatőr Pesterzsébet Jégkorong Kupa keretében.
Utánpótlás is van már Forrás: www.jbo.huUtánpótlás is van már Forrás: www.jbo.hu

Sport - Teremkupa Alattyánon

Január 23-án, szombaton Alattyánon foci teremkupát rendeznek 16 csapat részvételével.

Sport - Hepp Kupa győztes a JKSE!

Nyert a JKSE csapata!

106:93-ra nyerte a döntőt a berényi kosárcsapat vasárnap Bonyhád csapata ellen! Gratulálunk!

Természetesen a mérkőzésen sportszerkesztőnk, Ács Tibor is ott volt, aki Wehner Zoltánt és Drahos Gábor irányítót kérdezte:

Ezzel a győzelemmel a berényi és a bonyhádi csapat is kivívta a jogot arra, hogy egy NB/I A csoportos csapatot lásson vendégül. A sorsolás 2010. január 12-én megtörtént, a JKSE a Körmend csapatát kapta. Az összecsapás 2010. február 17-én lesz Jászberényben.

Hajrá JKSE!

Kapcsolódó cikkünk: Hepp Kupa Jászberényben

Sport - Kosármeccsek a hétvégén

FRISSÍTÉS!!!

Döntőben a jászberényi csapat!

Magabiztos győzelemmel a JKSE csapata a döntőben, miután 112:76-ra nyertek a fiúk a Soproni Tigrisek ellen az elődöntőben.

Így a vasárnapi (január 10.) mérkőzések:

  • 10:00 Összecsapás a 3-4. helyért: Óbudai Kaszások - Soproni Tigrisek (helyszín: Lehel Sport Kht. sportcsarnoka)
  • 16:00 Döntő: Jászberény - B-Beton Bonyhádi KSE (!helyszín: Belvárosi Általános Iskola Sportcsarnok, Jászberény, Bercsényi út 11.)

JKSEJKSE
A dr. Hepp Ferenc születésének 100. évfordulójára kiírt kosárlabda Hepp-kupa négyes döntőjét a férfiaknál január 9-10-én Jászberényben rendezik. Ráadásul lesz kiért, kikért szurkolniuk is, hiszen a JKSE csapata ott van kupáért harcba szálló négy gárda között.

Tartalom átvétel